Общи условия за ползване

Пазаруване в сайта и доставка

 

Времето за доставка е между 2-4 работни дни.

 

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

 

Доставките се осъществяват с куриерски фирми "Спиди" или "Еконт". Цената на доставка до адрес на клиента на територията на България е 9,50 лв. Цената на доставка до офис на Спиди е 6,50 лв. Цената на доставка до офис на Еконт е 8,50 лв. Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата от поръчката + цената на доставката. Плащне в брой на куриера при доставка. 

Купувачът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова, ако има възможност.

 

Право на връщане

 

Ако не сте доволни от получената стока, Вие имате правото да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаването ѝ. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, без механични повреди, съпроводена с всички документи и аксесоари, с които е била получена. Ако тези изисквания са изпълнени, ние ще Ви върнем парите. Разходите по транспорта са за сметка на купувача, освен в случаите, когато стоката е дефектна или сгрешена.

 

Моля, имайте предвид, че не можем да приемем продукти, които са били изработени по поръчка, със специфични размери, цветове или материали, както и продукти, които са били повредени от Вас.

 

Индивидуални поръчки по желание на клиента

 

Поради това, че повечето продукти в сайта са единствена бройка, когато видите артикул, който не можете да добавите в количката, но желаете да поръчате, свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл. В повечето случаи, това което искате може да се изработи в срок от 7 до 14 дни. Трябва да имате предвид това, че продукта, който виждате на снимката е уникален, което означава, че може да има разлики при повторната му направа.

 

Galerianina.com си запазва правото да откаже поръчки по своя собствена преценка.

 

Запазени права

 

Цялото съдържание в сайта на Galerianina.com – снимки, изображения, вектори и текстове са предмет на авторско право на ПроАрт Студио ЕООД .

 

Galerianina.com Ви осигурява достъп и възможност да използвате информацията на сайта за персонални цели, но не Ви предоставя правото да я записвате или копирате.

 

Използването на текстове, снимки и публикации от galerianina.com в печатни и онлайн издания е разрешено единствено при цитиране на източник galerianina.com, като за онлайн изданията е задължително поставянето на линк към сайта ни.

 

Защита на личните данни

 

Galerianina.com Ви гарантира, че не споделя по никакъв начин Вашите лични данни с трети лица. Предоставената лична информация се използва единствено и само за извършването на доставката или при Ваше желание за издаване на фактура.

 

Galerianina.com е собственост на фирма ПроАрт Студио ЕООД с данни:

ЕИК: 204635110, гр. София, тел.: 0889 2354 56, yana@galerianina.com