Доставка

Пазаруване в сайта и доставка

 

Времето за доставка е между 2-4 работни дни за всички налични продукти.

 

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок за уточняване на доставката.

 

Доставките се осъществяват с куриерски фирми "Спиди" или "Еконт". Цената на доставка до адрес на клиента на територията на България е 9.50 лв. Цената на доставка до офис на Спиди е 6.50 лв. Цената на доставка до офис на Еконт е 8.50 лв. Пратката се изпраща с наложен платеж, като стойността на наложения платеж е сумата от поръчката + цената на доставката. Плащне в брой на куриера при доставка. 

Купувачът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да ни уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да съставите протокол за повреда, в присъствието на куриера. Само по този начин имате възможност да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането, за да бъде заменена с нова.

Имате възможност да вземете поръчаното от Вас на място в нашето арт магазинче - Галерия "Нина" на адрес гр. София, ул. Ангел Кънчев 19.

 

Право на връщане

 

Ако не сте доволни от получената стока, Вие имате правото да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаването ѝ. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, без механични повреди, съпроводена с всички документи и аксесоари, с които е била получена. Ако тези изисквания са изпълнени, ние ще Ви върнем парите. Разходите по транспорта са за сметка на купувача, освен в случаите, когато стоката е дефектна или сгрешена.

 

Моля, имайте предвид, че не можем да приемем продукти, които са били изработени по поръчка, със специфични размери, цветове или материали, както и продукти, които са били повредени от Вас.

 

Индивидуални поръчки по желание на клиента

 

Поради това, че повечето продукти в сайта са единствена бройка, когато видите артикул, който не можете да добавите в количката, но желаете да поръчате, свържете се с нас по телефона или ни пишете на имейл. В повечето случаи, това което искате може да се изработи в срок от 7 до 14 дни. Трябва да имате предвид това, че продукта, който виждате на снимката е уникален, което означава, че може да има разлики при повторната му направа.

 

Galerianina.com си запазва правото да откаже поръчки по своя собствена преценка.